Algemene Voorwaarden

Verzenden en retour
D&B Betonproductie B.V. verzendt haar pakketten via verscheidene koeriersdiensten. Dit is afhankelijk van de te verzenden goederen. De kosten van een bezorging zijn v.a. €50,- excl. BTW en geschiedt altijd op nacalculatie. Voor verzending kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Leveringen uitsluitend in Nederland (waddeneilanden uitgesloten).

Retour
Het kan voorkomen dat er iets niet naar wens is of dat er een fout is opgetreden in het bestelproces. U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien van toepassing, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen na ontbinding crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier. D&B Betonproductie B.V. vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij D&B Betonproductie B.V. aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. D&B Betonproductie B.V. gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

U kunt de klantenservice bereiken op 0541-712057 of via ons contactformulier.

Betalingen

I-Deal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van IDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. U rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Voor meer informatie verwijzen wij u naar: www.Ideal.nl

Bankgegevens
D&B Betonproductie
7575 AR Oldenzaal
RABO: NL72 RABO 0321 7377 68

Klachtenafhandeling
Het kan soms voorkomen dat onze producten niet voldoen aan uw wensen. Of dat een artikel defect afgeleverd is. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij zien uw gegronde klacht dan ook tegemoet. D&B Betonproductie B.V. streeft ernaar om deze klacht binnen 24 uur te behandelen en u response te geven om te overleggen hoe de klacht op een juiste manier kunnen afhandelen. Mocht het zo zijn dat dit niet tevreden is afgehandeld heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van de geschillencommissie van Stichting Webshop Keurmerk. Wij verzoeken u uw klacht per mail aan ons te doen toekomen via info@betonproductie.nl of via ons contactformulier.