Wij zijn D&B Betonproductie

D&B Betonproductie B.V. is een jong en ambitieus bedrijf dat zich richt op de prefab (lichtgewicht) betonproductie voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Als gedegen speler met een vakkundige organisatie kunnen wij snel schakelen en inspelen op de wensen en vraagstukken van de klant.

D&B Betonproductie zal u als klant tot dienst zijn van de tekentafel tot aan productie en uiteindelijke aflevering van de betonelementen. Na toezegging van een opdracht waarin de wensen en eisen van de klant centraal staan, zal het product daadwerkelijk vorm gaan krijgen. Tijdens het produceren wordt er op elke afdeling met zorgvuldigheid en vakkennis aan het eindresultaat gewerkt.


Onze voordelen


Kwalitatief hoogstaande producten


Advies van vakkundig personeel


Eigen teken- en ontwikkelafdeling


Heldere en snelle communicatie met onze medewerkers


Geavanceerde menginstallatie


Gebruik van innovatieve materialen en grondstoffen


De oorsprong van D&B Betonproductie

D&B Betonproductie is ontstaan uit Dienst & Beheer, vanwege de vraag naar maatwerk betonproducten en onafhankelijkheid van toeleveranciers en langere productietermijnen. Dienst & Beheer is een onderneming die sinds 2007 ervaring heeft met het verwerken en plaatsen van betonsystemen in schuttingbouw, afrastering, tuininrichting en het ontwerpen, alsook het plaatsen van overkappingen en het daarbij toepassen van betonelementen.

Dienst & Beheer heeft projecten opgeleverd voor diverse opdrachtgevers, waaronder woningbouwverenigingen, gemeenten en particulieren. Klanttevredenheid en een kwalitatief eindresultaat worden hierbij altijd nagestreefd

Maak kennis met onze teamleden

Patrick Loohuis

Algemeen Directeur

Niek Arends

Werkvoorbereiding / Productontwikkeling

Erwin Ikink

Productieleider/eerste mengmeester

Jolanda v.d. Luitgaarden

Office Manager

Marit Rikkers

Administratie / Personeelszaken

René Duursma

Modelmaker

Rens Loohuis

Mengmeester / Productie

Jeroen Moes

Buitendienst & Montage

Rob Toenink

Productie / Technisch Onderhoud

Andrii Ivanov

Productie

Oleh Kandrin

Productie

Andat Yowhanes

Productie/menger

Jouw naam hier?

Solliciteer nu!