Dit is D&B Betonproductie

D&B Betonproductie B.V. is een jong en ambitieus bedrijf dat zich richt op de prefab (lichtgewicht) betonproductie voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Als nieuwe speler met een kleine maar vakkundige organisatie kunnen wij snel schakelen en inspelen op de wensen en vraagstukken van de klant.

D&B Betonproductie zal u als klant tot dienst zijn van de tekentafel tot aan productie en uiteindelijke aflevering van de betonelementen. Na toezegging van een opdracht waarin de wensen en eisen van de klant centraal staan, zal het product daadwerkelijk vorm gaan krijgen. Tijdens het produceren wordt er op elke afdeling met zorgvuldigheid en vakkennis aan het eindresultaat gewerkt.

Onze kenmerken

  • Kwalitatief hoogstaande producten op maat;
  • Advies van vakkundig personeel;
  • Kleine organisatie dus heldere en snelle communicatie;
  • Eigen tekenafdeling;
  • Gekwalificeerde leveranciers;
  • Efficiënte en accurate menginstallatie voor een optimale productie van uw maatwerk opdrachten;
  • Gebruik van innovatieve materialen en grondstoffen voor een hoge kwaliteitsstandaard;

De oorsprong

D&B Betonproductie is ontstaan uit Dienst & Beheer, vanwege de vraag naar maatwerk betonproducten en onafhankelijkheid van toeleveranciers en langere productietermijnen. Dienst & Beheer is een onderneming die sinds 2007 ervaring heeft met het verwerken en plaatsen van betonsystemen in schuttingbouw, afrastering, tuininrichting en het ontwerpen, alsook het plaatsen van overkappingen en het daarbij toepassen van betonelementen.

Dienst & Beheer heeft projecten opgeleverd voor diverse opdrachtgevers, waaronder woningbouwverenigingen, gemeenten en particulieren. Klanttevredenheid en een kwalitatief eindresultaat worden hierbij altijd nagestreefd

Ons team

Jeroen Koop

Algemeen directeur

Patrick Loohuis

Financieel directeur

René Duursma

Modelmaker

Niek Arends

Productontwikkeling

Rick Holsbeek

Productie

Jesse Bosch

Productie

Erwin Ikink

Buitendienst en Montage

John Kosters

Vertegenwoordiger

Jelle Lohuis

Productie

Lucas Huisken

Productie

Jouw naam!

Kom ons team versterken!