Bekijk ons assortiment poeren

Bekijk onze poeren

Poeren

D&B Betonproductie hanteert een standaard assortiment betonpoeren voor uiteenlopende toepassingen om uw projecten ‘letterlijk’ te ondersteunen. Er is in deze categorie keuze uit de pre-fabricaat traditioneel, stamp of lichtbeton, dit uiteraard afhankelijk van de toepassing in uw project. De poeren worden geproduceerd met een draadeind of een schroefhuls in diverse afmetingen.

Traditioneel
De traditionele betonpoer heeft een strakke uitstraling en maatvoering en is leverbaar in diverse kleuren, deze poer wordt geproduceerd met standaard/traditioneel beton omdat het gewicht in deze poer uiteraard ook zorgt voor enige stabiliteit tijdens het plaatsen.
De keuze voor dit type is vanzelfsprekend als er sprake is van een poer die in het zicht blijft boven het maaiveld of de bestrating.

Stampbeton
De stampbetonpoer is een economische oplossing waarbij de esthetische uitstraling van de poer een mindere rol speelt, aangezien deze uitvoering voornamelijk zal verdwijnen in de grond. De stampbeton poer is uitgevoerd met een draadeind van dusdanige lengte waarbij rekening genomen is bij de toepassing van straatwerk en de stelhoogte van de constructie.

Lichtgewicht
De lichtgewicht betonpoer is net als de traditionele betonpoer een kwalitatieve en esthetische oplossing in diverse kleuren en afmetingen. Het voordeel van de het lichtgewicht beton ten opzichte van traditioneel beton is uiteraard gezien vanuit het ergonomisch oogpunt en transport technisch.
Uiteraard kan er gekeken worden naar een oplossing voor uw project zowel als de in de ontwikkeling van maatwerk als in de keuzehulp voor het juiste product en eigenschappen naar uw wens.

Laat u terugbellen

Heeft u een vraag over onze producten? Neem gerust contact op of dien een terugbelverzoek in!